Rólunk

A Capacity Broker azoknak a HR szakembereknek szól, akik projekteken szeretnének dolgozni a jövőben önállóan, mégis egy szakmai csapat részeként, kiaknázva a közösség erejét a folyamatos tudásmegosztás és támogatás révén.

A HR szakemberek többsége kiégett és szívesen végezne olyan munkát, amely kreatív, kézzel fogható
eredménye és üzleti értéke van. Sokan szabadulnának a multiból és inkább vállalkoznának, visszahoznák a pezsgést, és szeretnének valami önmagukon is túlmutató, elismert tevékenységet végezni csapatban.


Egykori HR-esként nagyon átérzem ezt a helyzetet. Én magam is recruiter-ként kezdtem a pályámat,és később vállalati HR-en dolgoztam. Ahogy lépdeltem felfelé a ranglétrán, egyre kevésbé éreztem a kapcsolatot a világgal, és elveszítettem a napi munka örömét. Rengeteg utazás, folyamatos megbeszélések és e-mail váltások tették ki a napjaimat, és nem éreztem a jelenlétem hasznát. Ezt a sokasodó fejfájások, krónikus fáradtság és kezdődő allergia is jelezte.

Ekkor döntöttem, változtatok.


A digitalizáció és az üzleti világ változásai meghozták a megoldást – projektekben kezdtem el dolgozni. A projektmunkában minden teljesült, amire vágytam: változatos és kreatív munka, a vállalat minden szintjén kapcsolattartás, vezetői és szakértői minőségben is szakmai felelősség, ritkán utazások, amelyek tartalmasak és hasznosak voltak a projekt szempontjából, vonzó napidíj, rengeteg tréning, képzés, új emberek – egyszóval Élet. Minden nap van időm sportolni, a család és a pihenés is része a napjaimnak úgy, hogy az anyagi biztonság és szakmai fejlődés is teljesül.


A környezetemben egyre többen észrevették rajtam a pozitív változást és sokan érdeklődtek: hogyan kezdhetnének el ők is projektekben dolgozni?


Ez hozta az ötletet, hogy megosszam másokkal a sok tapasztalatot, amit eddig szereztem a HR projektek világában. Én magam sokszor éreztem hiányát egy szakmai csapatnak, akikhez tanácsokért, tapasztalatokért fordulhatok. Néhány segítő szakember segítségével létrehoztuk a Capacity Broker-t, hogy átadhassuk a HR projektekben szerzett tapasztalatainkat, ötleteinket és tudásunkat azoknak, akik szintén szeretnének elindulni ezen az úton.


A Capacity Broker oldalon a HR projekt munkát népszerűsítjük, oktatjuk és HR projekt munkaerő közösséget formálunk.

 

Szeretnénk, ha minden vállalat HR területe projekt menedzsment, üzleti elemző és változáskezelés tudást szerezne, és tudatosan tervezné, használná a projekt munkaerő erejét és értékét.

Szeretettel várunk minden olyan HR szakembert akik projekteken szeretnének dolgozni a jövőben, önállóan, mégis egy szakmai csapat részeként, kiaknázva a közösség erejét a folyamatos tudásmegosztás és támogatás révén.

Antal Melinda

Társalapító

HR IT/Technology Program Manager

Állandó Csapatunk

Melinda%2520(2)_edited_edited.jpg

Antal Melinda

  • Grey LinkedIn Icon

HR / Technology Program Manager

Agota Balai Portrait (1).jpg

Balai Ágota

  • Grey LinkedIn Icon

Project / Community / Event Manager, Webdesign